Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Een walking dinner van Just Cooking

Heb je binnenkort een trouwfeest, evenement of receptie gepland met minimum 30 gasten en weet je niet zeker welke vorm van catering je wil voorzien? Probeer dan eens een walking dinner, de manier om heerlijk culinair te genieten en je gasten met elkaar in contact te brengen. Just Cooking kan je daarbij helpen.

Wist je bijvoorbeeld al dat je bij ons een walking dinner kan aanvullen met een belevenisbuffet?

Een walking dinner is een talking dinner

Buiten het feit dat je niet zelf hoeft te koken, is de grote meerwaarde van een walking dinner georganiseerd door een traiteur dat er geen vaste eetplaatsen zijn. Daardoor blijven je gasten mobiel en komen ze met andere gasten in contact. Het is dus de ideale manier om te netwerken of gewoon te praten met andere genodigden. Bovendien heeft het geen start- of stopuur: je gasten eten wat ze willen, wanneer ze willen. Ze krijgen dus volop de kans om met heerlijke culinaire gerechtjes in de hand te socializen met andere gasten. Zo wordt jouw walking dinner een talking dinner!

Culinaire walking dinner

Laat je gasten wegdromen terwijl ze genieten van originele fingerfood of verfijnde luxegerechtjes. Stuur hen op een culinaire wandeling doorheen de wereld. Of laat hen proeven en smullen van overheerlijke streekgerechten. Een walking dinner van Just Cooking is niet gewoon een combinatie van borrelhapjes en koude hapjes. Het is veel meer dan dat.

Een walking dinner van Just Cooking is niet gewoon een combinatie van borrelhapjes en koude hapjes.
Wist je bijvoorbeeld al dat je bij ons een walking dinner kan aanvullen met een belevenisbuffet?

Jouw walking dinner als beleving

Gastronomische gerechtjes zijn al een belevenis op zich, maar jij wil je gasten natuurlijk ook verwennen met een unieke belevenis. Van muziek en randanimatie tot het huren van toiletwagens, in het organiseren van een uniek feest kruipt veel tijd en werk. Gelukkig kan jij dit allemaal uit handen geven aan Just Cooking. Wist je bijvoorbeeld al dat je bij ons een walking dinner kan aanvullen met een belevenisbuffet? Denk aan showcooking of een à la minute sushi-stand.

Organiseer je walking dinner met Just Cooking

Ben je op zoek naar een traiteur die via een walking dinner de catering verzorgt op jouw feest, tuinfeest of receptie? Zoek niet verder, cateraar Just Cooking kan je helpen. Laat je inspireren op onze website en neem snel contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!