Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Het perfecte trouwfeest met Just Cooking

Proficiat! Binnenkort beleven jij en je partner één van de mooiste dagen uit jullie leven: je bruiloft. Na de gelukzalige roes van het huwelijksaanzoek besef jij echter dat er nog veel op je afkomt. Gelukkig komt Just Cooking daar goed van pas! Met onze originele foodconcepten teken je voor een geslaagde avond. Onze chef-kok, Jan Tobben, die nog bij sterrenchef Roger Souvereyns werkte, denkt als visionair creatieve en innovatieve concepten uit. Wie weet binnenkort wel voor jouw trouwfeest!

Unieke smaak- en sfeerbeleving op jouw trouwfeest

Een weddingplanner inschakelen? Dat hoeft niet. Just Cooking zorgt ervoor dat jij zorgeloos geniet van de mooiste dag van je leven. Ons team tovert jouw idee om tot een schitterend eindresultaat. Eentje waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt. Wij verzorgen het totaalconcept, denk aan de perfecte trouwlocatie met bijhorende muziek en de aankleding van je trouwfeest, en toppen dit met gastronomische catering met pure en authentieke smaken. Resultaat? Jij hoeft je geen zorgen te maken en kan dus gewoon genieten van jouw moment. Wil jij zelf de trouwlocatie kiezen? Wil je specifieke gerechten? Wil je liever andere randanimatie? Geen enkel probleem. Jij beslist! Samen streven we naar perfectie en zorgen we ervoor dat jouw trouwfeest een onvergetelijke belevenis wordt. We doen geen toegevingen op het vlak van kwaliteit en verbinden mensen met culinaire smaakmakers in een harmonieuze setting.

 

 

 

Wereldse catering op je trouwfeest

Droom je ervan om de genodigden op je trouwfeest te trakteren op een exclusief diner met een symbolische waarde? Onze culinaire goochelaars schudden gepersonaliseerde topcatering uit hun hoed afgestemd op jouw wensen. Hebben jullie iets met Portugal, Thailand of Oezbekistan of wil je je genodigden meevoeren naar wereldse smaken afkomstig uit het land waar het verlovingsmoment plaatsvond? Just Cooking haalt het gevoel van verre bestemmingen naar jouw trouwfeest.

Unieke smaak- en sfeerbeleving op jouw trouwfeest.
Droom je ervan om de genodigden op je trouwfeest te trakteren op een exclusief diner met een symbolische waarde?

Onze feestformules voor jouw trouwfeest

Stap in een stijlvol culinair avontuur met een walking dinner. Serveer je gasten bijvoorbeeld een brede waaier aan gastronomische topgerechten, van vegetarisch tot streekgebonden of Aziatisch geïnspireerd. Toch liever een exclusief degustatiemenu waardoor je gasten het gevoel krijgen dat ze in een sterrenzaak zitten te eten? Het kan! Of wat denk je van een stijlvolle receptie met originele finger food en smaakvolle hapjes? Een verfijnd belevenisbuffet, sfeervolle live cooking of een luxebarbecue behoren ook tot de opties op jouw trouwfeest. Om duimen en vingers bij af te likken.

Een memorabel trouwfeest met Just Cooking

Geef je trouwfeest uit handen aan een betrouwbare partner. Wij zorgen ervoor dat jij in de spotlight staat en dat je gasten nog jarenlang over je trouwfeest praten. Staat er dus een groot trouwfeest op de planning of mag het iets speciaals worden? Denk dan aan Just Cooking om alles in goede banen te leiden. Wij realiseren met onze diverse feestformules een uniek foodconcept op maat van jouw trouwfeest. We houden hierbij natuurlijk steeds rekening met de diverse levensstijlen en voedselintoleranties. Samen maken we er een onvergetelijke dag van, boordevol positieve momenten. Mooie herinneringen verzekerd!

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!