Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Een stijlvolle receptie met Just Cooking

Wil jij een elegante receptie geven passend bij het imago van je bedrijf? Eentje met topgastronomie als middelpunt omkaderd met een unieke belevenis? Van de decoratieve aankleding tot een uitmuntende persoonlijke service, Just Cooking denkt graag creatief met je mee en creëert samen met jou een sfeervol culinair concept op maat voor jouw receptie.

Een receptie die smaakt als een amuse

We vatten een receptie graag samen als een geslaagde amuse voorafgaand aan een sterrendiner. Het zet dus meteen de toon voor de rest van de festiviteiten. Gelukkig werk jij samen met chef-kok Jan Tobben en zijn culinaire smaakmakers die als geen ander bekwaam zijn om hun culinaire formules af te stemmen op het gedroomde concept van jouw event. Jij hoeft je dus geen zorgen meer te maken en kan gewoon genieten van de activiteiten én van het bezoek op jouw receptie. Van fingerfood hapjes tot belevenisbuffetten en aangepaste drankenformules, Just Cooking zet een exclusieve receptie neer op maat van jouw droom. Wij blinken dan ook uit in grootse festiviteiten.

Wil jij een elegante receptie geven passend bij het imago van je bedrijf?
Zorg met absolute topgastronomie voor een unieke smaak- en sfeerbeleving op jouw receptie, hoe eenvoudig of exclusief ook.

Receptie met een unieke sfeerbeleving

Zorg met absolute topgastronomie voor een unieke smaak- en sfeerbeleving op jouw receptie, hoe eenvoudig of exclusief ook. Creëer een harmonieus kader door de juiste setting en werk het af met hoogwaardige culinaire gerechten die een ongeëvenaard genotsgevoel oproepen. Want tevreden gasten op jouw receptie laten ook onze harten sneller slaan.

Verwen de gasten op je receptie met exclusieve catering

Eenvoud siert. Maar een culinaire hoogmis zegeviert. Op onze passie en expertise staat geen getal. Zelfs voor de kleinste basisreceptie gaan wij tot het uiterste. Geen proeversbordje dat de keuken verlaat als het de perfectie niet benadert. Prikkel de smaakpapillen van de genodigden op je receptie met exclusieve fingerfood of exotische luxehapjes die je gasten staand kunnen verorberen. Heb jij al zin in een cracker met foie gras en Parmezaanse kaas, een hyperklassieke langoustine thermidor, of kalfstartaar geïnspireerd op vitello tonnato? Wij alvast wel! Tot snel.

Verwen de gasten op je receptie met exclusieve catering.
Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!