Uw moment.

Geniet zelf ten volle van uw feest.

Uw plaats.

Onze keuken op uw locatie.

Onze catering.

Smaak en beleving, voor elke gast.

Over Just Cooking

Met Just Cooking realiseert chef-kok Jan Tobben zijn ambitie om een traiteur- en cateringservice aan te bieden op culinair topniveau. Zowel zijn ervaringen in sterrenrestaurants en exclusieve brasseries als zijn succesvolle loopbaan in dienst van cateringbedrijven komen hiervoor van pas. Doorheen zijn carrière ontwikkelde hij een eigen kookstijl gebaseerd op klassieke smaken met herkenbare en vooral kraakverse producten.

Koken zit Jan Tobben al van kindsbeen in het bloed. Zijn grootmoeder maakte van zelfgevangen vissen en konijnen eigenhandig een smakelijke bereiding. Zijn vader was een maniakale hobbykok die alles wat hij op restaurant proefde, meteen thuis zelf wou uitproberen.

Diploma aan ’t Spijker in Hoogstraten

Na een taalkamp in de Ardennen waar hij vooral moest helpen in de keuken, beslist de zestienjarige Jan Tobben om zijn schoolcarrière verder te zetten aan de hotelschool ‘t Spijker in Hoogstraten.

Enkele jaren later verlaat hij vol ambitie de schoolbanken met een diploma van kok op zak. Met grote passie voor het gastronomisch koken loopt hij negen maanden stage in het driesterrenrestaurant Bruneau in Brussel.

Verschillende sterrenrestaurants

Vervolgens keert de jonge kok terug naar de Kempen waar hij restaurant Da Leoncino en later Hippocampus in Mol mee op de kaart zet.

Na heel wat ervaring te hebben opgedaan als hulpkok in het Scholteshof – het sterrenrestaurant van Roger Souvereyns – gaat hij als souschef naar De Pastorie in Lichtaart, eveneens bekroond met Michelinsterren.

Nadien is het tijd om even uit te waaien aan zee. Restaurant La Sapinière in Knokke heeft nood aan een ervaren chef-kok, een uitdaging op maat van Jan Tobben. Nadien trekt hij als chef-kok nog naar L’Etoile en Park West.

Overstap naar catering- en traiteurwereld

Uiteindelijk maakt Jan Tobben de overstap naar de wereld van de traiteurs en de cateraars. Zo werkt hij enkele jaren als catering manager bij Loberge uit Wijnegem.

In 2012 is de tijd rijp om met Just Cooking zijn eigen ideeën over catering en traiteurservice in de praktijk te brengen. Just Cooking is een jong snelgroeiend bedrijf dat dankzij zaakvoerder en chef-kok Jan Tobben steunt op vele jaren keuken- en traiteurervaring. Er wordt gewerkt met eerlijke ingrediënten van streng geselecteerde leveranciers.

Sterk koppel

Tijdens zijn lange loopbaan in verschillende restaurantkeukens, leert Jan Tobben zijn echtgenote Sylvie Vanackère kennen. Ook zij stapte mee in het verhaal van Just Cooking.

Tijdens feesten en business events is zij de hartelijke gastvrouw en de professionele maître die alles in goede banen leidt. Op andere dagen verzorgt ze de administratie. Samen met hun team leidt dit koppel Just Cooking tot grote culinaire hoogtes.

Ik nodig u graag uit op mijn persoonlijk netwerk:

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.