walking dinner voorstelling nieuwe BMW 7 reeks Sneyers Herentals

gelegenheidsadres Kasteel De Merode
Westerlo
22-10-2015
350
Bedrijfsfeest
Walking dinners
Wat stond er op het menu?: 
  • open bar: Champagne De Venoge - vanuit de barwagen op het binnenplein
  • bio appelsap
  • Chaudfontaine tafelwater, plat en bruis
  • Coca cola en Coca cola ligt
  • Gin Tonic bar: gin tonic – Hendrickx, Fentimans, komkommer, gearommatiseerde reuze ijsblok
  • roze fizz – Spring gin lady cut, Fentimans rose limonade, cranberrie, limoen, gearommatiseerde reuze ijsblok
  • koffie en theebuffet: nespresso en/ of verse muntthee
  • bokkenpootjes
  • her en der plaatsen we zelf te smeren crostinni met: tapenade, gemarineerde olijven
  • rilette van varkensvlees, uienkonfijt
  • onze kelners lopen voortdurend rond met een verzorgde variatie van koude hapjes, wij voorzien 4 hapjes per persoon: tartaar van gerookte makreel met kreeftengelei
  • lounge glas met grijze garnaaltjes
  • tagliata van tonijn met gemarineerde groentjes en sesamolie
  • carpaccio van rundfilet “ Harry’s bar”
  • panna cotta van bloemkool, forelkaviaar en Parmezaankrokant
  • geitenkaas, elixir d’Anvers en chips van ananas
  • oestergirls die tussen de genodigden LIVE de lekkerste oestertjes opensteken, pakket voor 300 oesters
  • na bediening van de hapjes bedienen we uw genodigden met volgende gerechten, keuze per gang uit twee gerechten: trendy glaasjes met kokkelvruchtjes op Aziatische wijze
  • OF
  • groene kruiden tabouleh met pistache en limoen, gebakken filet van rouget
  • --
  • gemarineerde zalmfilet “gravad lax” met radijstexturen
  • OF
  • tartaar van zeebaars “ceviche-style” met babymais
  • --
  • gebakken kabeljauwfilet met zilte groentjes, cappuccino van oestertjes
  • OF
  • gebakken ganzenlever met gekaramelliseerd witloof, dressing van oude balsamico en extra vierge olijfolie “Neus”
  • --
  • sneetjes eendenfilet met sinaasappel, sluimererwtjes en dauphine aardappel
  • OF
  • perfect gebraden lamskoteletjes, knolgroentengratin en graanmosterdjus
  • na bediening van deze 4 wandelgerechtjes voorzien we een variatie van 2 zoetertjes per persoon aangeboden uit volgend assortiment: tiramisu “classico”
  • sjokola, mango en spongcake van pistache
  • rijstpap met saké en passievrucht
  • panna cotta van plattekaas met crumble van appel en speculaas
  • tarte tatin met vanille-custard
  • gerolde crepe dentelle met sinaasappelmousse en chocoladekaramel
  • assortiment van makarons

 

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.