verjaardagsfeest

gelegenheidsadres - privé
Mol
06-09-2015
30
Privéfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 

inbegrepen bij het menu: brood en boter

welkomsthapjes: zelf te smeren crostinni en houmous

aperitiefhapjes: pan con tomate met ansjovis

kroketje van ossestaart met crème van wortel

menu aan tafel:  salade van kingkrab, tempura van softshell, komkommer, pompelmoes, avocado en granny smith
-
gebakken kabeljauwfilet met zeekraalrisotto beurre blanc van gezouten boter met gekonfijte tomaat en geschaafde venkel
-
sneetjes reefilet, chips van knoflook, sjalottenvinaigrette met kalfsjus, fondantaardappelen, paksoi en peultjes
-
assortiment proevertjes van geaffinneerde kazen met briochetoast
-
besneeuwde oliebol, a la minute gedraaid vanille-ijs, banaan suzette

Nespressobar: lungo, espresso, decaf, verse muntthee en bokkepootjes

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.