verjaardagsfeest

privé
Kapellen
30-06-2013
47
Privéfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • welkomsthapje: Chips van vergeten groentjes en huisgemaakte dip
  • Knapperige chilli-kroepoek
  • KINDERMENU
  • wachthapje: Meloenknikkers en ham
  • voorgerecht: Tomatensoep met balletjes
  • hoofdgerecht: steak met tomaat natuur en frietjes
  • gebakken zeetongfilets met tomaat natuur en frietjes
  • Ketchup en mayonaise
  • dessert: Aardbeien en vanille-ijs
  • VOLWASSENEN
  • wachthapje: Flinterslaatje van rode biet met gebakken kappers, fava en Lichtaartse geitenkaas
  • voorgerecht: gegrilde wilde tarbotfilet met witte asperges
  • dijonnaise en garnaalschuim
  • hoofdgerecht: chateaubriand in tranches, bordelaise saus
  • gebakken ganzenlever
  • groentjes, de lekkerste van het seizoen
  • fondantaardappel
  • dessert: a la minute gedraaid vanille-ijs met rode vruchten en coulis
  • koffie: Nespresso en verse muntthee, bokkepootjes

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.