RoofTop Dinner

Art Center Hugo Voeten
Herentals
09-09-2017
240
Bedrijfsfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 

krab, pompelmoes, krokant

flatbread vegie

kwarteldooier -21°C, Parmezaan, truffel

koolrabi, gerookte paling, foie gras

brandade, waterkers, Aïoli

tarbot, boschampignons, pistache, dragon

pressa Iberico, big tom, courgette

lamskotelet gelakt, wortel, pruim

foret noir

 

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.