receptie 1800pax

mercedes groep VDH Herentals
Herentals
22-09-2016
1800
Bedrijfsfeest
Receptie
Wat stond er op het menu?: 

Ontvangstdranken  
 CHAMPAGNE Louis Caster
 Bio appelsap “Roes”  
 alcoholvrije cocktail met citrussmaak
Dranken geserveerd & open bar  
 CHAMPAGNE Louis Caster
 Bio appelsap “Roes”  
 alcoholvrije cocktail met citrussmaak
 witte en rode huiswijn 
 tafelwater plat of bruis Chaudfontaine  
 Coca cola of Coca cola light  
 pils Jupiler, getapt aan de bar  
Opstellen cocktailbar
 LAZY RED CHEEKS frambozen, belvedere vodka, limoen, viooltjes
 GIN & TONIC Tanquera N°10 gin&fever mediterranean tonic water
 BASTA POCO Cocchi Americano vermouth, fever tree ginger ale, prosecco di valdobbiadenne, pompelmoes
 NEGRONI Tanqueray N°10 gin, campari, antica formula vermouth  

welkomsthapje
zelf te smeren crostini, ricottadip met pepadews, gemarineerde olijven en Toscaanse salami  

we stellen een belevenis-tappa-buffet op van 36m²
 jamon iberico uit de klem gesneden 
 gemarineerde groenten, olijven, ansjovis, poulp, mosselen, ...
 crostinni, brood en ciabata met verschillende dips
 gegrilde groenten
 noten, amandelen, verschillende Spaanse en Italiaanse specialiteiten charcuterie

vervolgens bedienen onze kelners in rondgang fingerfoodhapjes per persoon, let wel het aanbod overschrijdt het aantal genodigden
 tomaat, gekonfijte tomaat, mozzarella en basilicum
 gemarineerde zalm, soja en yuzu
 croque monsieur met Breydelham en Beemsterkaas
 vijgje gevuld met foie gras, crème van vlierbesbloesem
 hartige cake met spekjes en ricotta
 spiesje van kip yakitori
 albondigas met tomatenkaramel
 krokante blini met spinazie en sint jakobsvrucht
 mini garnaal kroketje met aïoli
 springrol van eend en chutney van rode ui 
 
 Aansluitend aan de fingerfoodhapjes bedienen onze kelners enkele luxe hapjes per persoon, let wel het aanbod overschrijdt ook hier het aantal genodigden Deze hapjes worden aangeboden in rondgang en gebracht door onze kelners
 panna cotta van bloemkool en talegio met romanesco en krokantje van Parmezaan
 oesterkroketje in panko met wakame
 roereitje met truffel
 vichysoise met gerookte paling en chlorophyl
 gelakt buikspek met krokant en crème van wortel
 vitello tonato, fijne sneetjes kalfsfilet met een pittig tonijnsausje
 warm gerookte zeebaars met Franse salade
 handgerolde couscous met geroosterde en gemarineerde zwaardvis 
 
als afsluiter verzorgen we een frietparade tussen de genodigden
 de lekkerste frietjes in ossewit gebakken met mayonaise en in rondgang door onze kelners gebracht tussen de genodigden 
 streetfoodburgers

 

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.