private dinner

privéadres
MOL
09-03-2013
41
Privéfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • Wachthapjes op de tafel: Olijven, grissini en dip
  • Ontvangsthapje geserveerd: Lasagne van gerookte zalm met ricotta en curry
  • Geserveerde gerechten (per gang dezelfde keuze): Ceviche van kabeljauw met baby mais en sluimererwten
  • Tagliata van runds gemarineerd met rozemarijn, vorkgeplette knoflookaardappelen, rucola, groene asperges en graanmosterd
  • Gebakken zeebaars met Marokkaanse worteltjes, couscous en jus van limoen
  • Lamscarré met gevulde selderaardappel, jus met basilicum en groentjes de lekkerste van het seizoen
  • Italiaanse truffeltaart met a la minute gedraaid vanilleroomijs
  • Snoepschotel bij de koffie
  • bokkepootjes, madeleintjes

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.