personeelsfeest LUK-OIL schaatsbaan Turnhout

ijsbaan Turnhout
Turnhout
09-01-2015
80
Bedrijfsfeest
Buffet
Wat stond er op het menu?: 

koud voorgerechtenbuffet: tataki van zalm met komkommer en wakamé
pollo tonato (fijne sneetjes kipfilet met dressing van tonijn)
kruidige tabouleh met veel groentjes en geroosterde scampi
gegrilde groentjes met zuiderse aromaten, olijven en manchego
verrine van salade nicoise, groene groentjes en dipsaus
verrine met rundstagliata en pittige salsa van paprika
soep: bouillonsoepje van shii take met prei en sojascheutjes
warm hoofgerechtenbuffet: filet van rouget barbet, Spaanse brodetto-jus, venkel, courget en natuuraardappeltjes
navarin van fazant met de laatste wintergroentjes
gnocchi met bospaddestoelen, citroen en veel groene kruiden
nagerecht in verrines (3pp): sjokola, spongcake en passievruchten
citroen, hazelnoot en crumble
île flotand
flan caramel
rijstpap, mango en framboos
kaasplankje met garnituur

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.