personeelsfeest IAC Herentals

gelegenheidsadres - IAC Herentals
Herentals
18-07-2015
65
Bedrijfsfeest
Luxebarbecue
Wat stond er op het menu?: 
  • welkomsthapjes: borrelnootjes
  • grillgerechten: brochette van scampi met kruidenmarinade
  • spare ribs met sweet chili
  • gevulde kipfilet met tomaat en mozzarella
  • barbecueworst & chipolata
  • gepofte aardappel
  • gegrilde mais & warme ratatouille
  • salades: tomaat en komkommer
  • geraspte wortelen
  • aardappelsalade “vierge”
  • pastasalade met olijven, kappers en peterselie
  • tabouleh met groene kruiden en pistache
  • groene boontjes en spek
  • gemengde sla met croutons en dressing (apart)
  • enkele huisbereide sausen en dressings
  • buffetbrood en boter
  • dessert: individuele verrines van sjokola en passievrucht
  • mini magnums, likijsjes en waterijsjes

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.