openingsreceptie

gelegenheidsadres Mercedes CAC Turnhout
Turnhout
19-11-2015
950
Bedrijfsfeest
Receptie
Wat stond er op het menu?: 
  • drankbediening op alle verdiepingen: uitgezonderd pils, cocktails en degustatiewijnen
  • Open bar café (opstelling gelijkvloer): cava Anota
  • witte en rode huiswijn
  • plat en bruiswater chaudfontaine
  • Coca cola en light, fruitsap
  • Jupiler pils van het vat
  • Corsendonk “Agnus”
  • we organiseren een “degustatie-wijnbar” (1ste verdieping): verschillende ontdekkings- en chateauxwijnen met een vakkundig woordje uitleg
  • cocktailbar (2de verdieping): tanqueray N° Ten & Thomas Henry tonic water, met limoen, zeste van roze pompelmoes en zoethout
  • Ipanema: Ferrand “1840” cognac, passievrucht, citroensap en Ben’s Bar ginger beer
  • lazy red cheeks
  • We serveren light versies, de barman wordt gebrieft sober te schenken, we willen geen dronken toestanden
  • hapjes GESERVEERD op alle verdiepingen door onze kelners: carpaccio en tartaar van runds “Harry’s bar” met dikke “pont neuf” frit
  • avocadoslaatje met grijze garnaaltjes en frisée
  • spiesje “tomaat mozzarella” ● meloen, geitenkaas en Spaanse ham ● fritata met aardappel, de laatste zomergroentjes en ui
  • dim sum uit de stoommand met sweet chilli dip
  • oesters live geopend tussen de genodigden door onze oesterboys/ girls (citroen, peper van de molen)
  • oesterkroketten met soyadip en wakame
  • uitverkoop van 23u00
  • gelijkvloer TAPPA BUFFET: Spaanse ham, Iberico ham (Jamón Ibérico Bellota) en handgesneden en Italiaanse specialiteiten charcuterie gesneden uit de handgedreven retro Berkel
  • Manchegokaas, olijfjes, pepadews, cipolle
  • verschillende tapenades en pestos
  • crostinni, grissini, ciabata, brusschetta
  • uitverkoop van 23u00
  • eerste verdieping LIVE SUSHI BAR: verschillende sushi: maki, nori, inside out sushi live gerold
  • gevarieerd met tonijn, zalm, zeebaars, Japanse omelet
  • wasabi, komkommer, koriander, gember, soja
  • uitverkoop van 23u00
  • tweede verdieping TAPPA BARBECUE van de “Oklahoma 21 inch barbecue”: scampibrochette gemarineerd
  • kalkoenbrochette “indian mysterie”
  • cheese burger met cheddar, tahini en ijsberg
  • gevulde tappa-aardappel met 4 kazen en rode pesto
  • nougatsticks (zoet)
  • uitverkoop van 23u00
  • UITLOOP: vanaf 22u30 openen wij een ijskarretje met 2 smaken ijs in horentjes, deze ijskar is mobiel en kan rondrijden over de verschillende vloeren

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.