lunchcatering collectievoorstelling FNG

gelegenheidsadres magazijnen FNG
Wilrijk
24-11-2014
370
Bedrijfsfeest
Buffet
Wat stond er op het menu?: 
  • maandag 24 november 2014
  • soep corner: vegie erwtensoep – garnituren zelf toe te voegen: gemalen kaas, rookworst en croutons
  • burger corner: mini worstenbrood & mini rundsburgers, krokant broodje, cheddar, sla, tomaat, mosterd, ketchup, augurk
  • wok corner: we wokken “kip met veel groentjes en teriyaki” of “vegetarisch zonder kip”
  • pasta corner: lekker gezond met noedels en klaargemaakt met zeevruchten
  • jacket potato corner: gepofte aardappel gevuld met hutsepot en gezouten spek
  •  
  • dinsdag 25 november 2014
  • soep corner: vegie uiensoep – garnituren zelf toe te voegen: gemalen kaas, rookworst en croutons
  • burger corner: mini worstenbrood & mini rundsburgers, krokant broodje, cheddar, sla, tomaat, mosterd, ketchup, augurk
  • wok corner: we wokken “scampi met veel groentjes en Thaïse curry” of “vegetarisch zonder scampi”
  • pasta corner: lekker gezond met spaghetti en klaargemaakt met spek, eitjes, ui en Parmezaan
  • jacket potato corner: gepofte aardappel gevuld met zuurkool, chipolata, mosterd

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.