lunchbuffet collectievoorstelling FNG

gelegenheidsadres kantoren FNG
Wilrijk
19-05-2014
240
Bedrijfsfeest
Buffet
Wat stond er op het menu?: 
  • KOUD BUFFET DAG 1
  • risottosalade met asperges en gegrilde paprika
  • rolletjes van roggevleugel “gribiche” dressing met
  • rivierkreeftjes
  • gemengde salade met gemarineerde kip
  • pastasalade met beenham, komkommer en meloen
  • individuele salades en aardappelsla
  • assortiment ovenverse broodjes
  • olijfolie, dipsaus en boter
  • KOUD BUFFET DAG 2
  • taboulehsalade met veel groentjes en chermoulascampi
  • pollo tonato met gekonfijte tomaat en komkommer
  • gravadlax zalm, yoghurt dip, walnoor, selder en granny
  • smith
  • tomaat mozzarella en basilicum
  • individuele salades en aardappelsla
  • assortiment ovenverse broodjes
  • olijfolie, dipsaus en boter

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.