klantendag Van Den Broeck Prolians

gelegenheidslocatie - bedrijfshal - Van Den Broeck Prolians
Herentals
19-04-2013
1950
Bedrijfsfeest
Walking dinners
Wat stond er op het menu?: 
  • LIVE COOKING
  • Pizza- & brusschettacorner: uit de steenoven met verschillende toppings
  • Tomaat, champignons, gemalen kaas, gemalen mozzarella, gekookte ham, salami, ananas, ansjovis, olijven, rucola, boontjes
  • Brusschetta live uit de oven met
  • zongedroogde tomaatjes, olijfolie en Italiaanse kruiden
  • kerstomaten, gele en rode pepers, groene olijven, kappers en oregano
  • pasta factory: a la minute en live gekookte pasta
  • bolognaise-saus
  • carbonara-saus
  • pesto-saus
  • tomatensaus putanesca
  • gemalen kazen
  • plancha hamburgercorner: hamburgers, uitjes, augurken, ijssla, tomaten, ketchup, mosterd, mayonaise
  • wokcorner: a la minute gewokte gerechtjes
  • sweet chilli, rundsreepjes, veel groentjes, noedels
  • Thai curry, scampi, veel groentjes, noedels
  • teriyaki varkensreepjes, veel groentjes, noedels

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creƫren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.