huwelijksverjaardag

wintertuin zusters Ursulinnen
Sint Katelijne Waver
10-10-2015
65
Privéfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • welkomstdrank: cava Anota, Spanje
  • bio appelsap
  • sinaasappelsap
  • dranken verloop: dominio Espinal, bianco, vendinia, Bodegas Castãno
  • Chalille rouge, pays d’oc,
  • Chaudfontaine tafelwater, plat en bruis
  • Coca cola, coca cola light
  • standaard koffie en thee
  • welkomsthapjes: rode en groene pestobroodjes her en der verspreid
  • fingerfood: tomaat – mozzarella
  • gemarineerde zalm soja en yuzu
  • mini uiencakejes met gruyere
  • menu geserveerd aan tafel: inclusief broodjes, peper en zout, … kortom al de
  • noodzakelijkheden om er een geslaagd feest van te amken.
  • wachthapje: volgens marktaanbod
  • voorgerecht (een keuze per gang voor het ganse gezelschap aub)
  • ballotine van gemarineerde zalm met bieslookroom en kruidensalade
  • hoofdgerecht (een keuze per gang voor het ganse gezelschap aub)
  • Mechelse koekoek gevuld zoals saltimbocca met salie en Parmaham – fondantaardappel, romig sausje en snijboontjes
  • SPEECH
  • dessert (een keuze per gang voor het ganse gezelschap aub)
  • tiramisu classico

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.