huwelijksfeest Rutger & Vicky

privé
Herentals
19-11-2015
185
Privéfeest
Luxebarbecue
Wat stond er op het menu?: 
  • wachthapjes her en der: Casava kroepoek
  • fingerfoodhapjes geserveerd: aardappeltortilla’s en dip
  • abondigas en tomatendip
  • kerstomaatjes, feta, tijm
  • konijnspiesjes, pruimen
  • Barbecue: chateaubriand tache noir gemarineerd zoals in de Provence
  • lamsbrochette gemarineerd met knoflook, munt en wilde tijm
  • kippedijenfilets met gekonfijte tomaat en mozzarella
  • brochette van drie grote scampi met chermoula-marinade
  • individuele salades, enkele huisbereide sausjes, stokbrood en boter
  • aardappel in de schil
  • Dessertbuffet: IJstaart/ bruidstaart/ piece montée in 2 smaken afgewerkt met suikerglazuur en rode vruchten
  • verschillende dessertjes in glaasjes; panna cotta citroen, chocolademousse, tiramisu en rijstpap

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.