FORUM INNOVATIE VOKA KEMPEN LITC

LITC NIKE
Laakdal
05-10-2016
300
Bedrijfsfeest
Buffet
Wat stond er op het menu?: 

Welkomsthapje deel 1
Zoute nootjes en koekjes
Snack wraps – vis, vlees en vegie
soubisetaart met Postelse abdijkaas
Walking dinner + afdrukken van de gerechten
raviolisalade met geitenkaas van POLLE UIT
LICHTAART, honing en walnoten, rucola (koud)
salade met KEMPISCHE gebakken paté, zwarte beuling
van VANDECRUYS en appel uit Sint-Truiden (koud)
MOLSE ZANDER (snoekbaars) sausje van SAFFRAAN
UIT MORKHOVEN en snippergroenten, (warm)
Gemarineerde sneetjes lamsbout van de
SINT JOZEFHOEVE IN BALEN met heidekruiden en
braadjus, herfstgroenten (warm)
soufflé met prei en POSTELSE abdijkaas (warm,
veggie)
mini broodjes en boter op de tafels

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.