floating dinner

albertkanaal
Herentals
10-09-2016
180
Bedrijfsfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 

aan de kade - RECEPTIE

champagne
cosmoplitain
golden daiquiri
appelsap Roes

edamame & fleur de sel
vijg, ganzelever, vlierbesbloesem
kwartel, dragon, tabouleh
gepickelde oester, komkommer, avruga
canneloni van rundscarpaccio
gekonfijte tomaat, buratta

aan boord - MENU AAN TAFEL

aangepaste wijnen

vitello tonato
ceviche van zeebaars, bakbanaan, mais, guacamole, gel van limoen
gebakken roggevleugel, crème van aubergine, tuinboontjes, geschuimde jus van clams
filet pur van kalfs, canneloni van spitskool met shiitake, krokante aardappel, braadjus
mousse van sinaasappel, framboos, witte chocolade en zoute karamel

nespresso, verse muntthee, snoepschotel, limoncello

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.