doopfeest

privéadres
Oevel
09-08-2014
31
Privéfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • welkomsthapjes bij het aperitief
  • zelf te smeren crostinni met tapenade van zwarte olijven
  • ontvangsthapje geserveerd
  • tartaar van zalmfilet met komkommer en gember
  • kroketje van ossestaart met dip van wortel
  • gemarineerde kippenboutjes
  • brood en boter bij de gerechten
  • voorgerecht: stapeltaartje van tomaat en kingkrab, quinoa-salade, dip van limoen, sepiakroepoek
  • hoofdgerecht: op vel gebakken kabeljauwfilet, zilte groentjes, fondantaardappel, jus van mosseltjes
  • OF
  • gevulde parelhoen suprême, gegeratineerde dauphinoise aardappel, ratatouille, jus met basilicum
  • dessert: frambozentaart als pronkstuk met vuurwerk en vervolgens verwerkt in ons thema dessertbordje rond verschillende structuren van framboos en chocolade
  • koffie: snoepschotel 

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.