bedrijfslunh

bedrijfshal Kemin Europe
Herentals
18-06-2015
90
Bedrijfsfeest
Walking dinners
Wat stond er op het menu?: 

OPEN BAR

  • koffie, thee (zwart, rozebottel)
  • plat- en bruiswater
  • citroen, melkcups, suikerstrips
  • Coca cola, Coca cola light
  • biologisch appelsap

ONTVANGST & PAUZES

  • ontvangst + pauzes:
  • appelcake, chocolademuffin
  • handfruit, appel, banaan, sinaas, kiwi
  • pompoensoep
  • 3 gesloten belegde broodjes, gevarieerd, luxueus en hedendaags belegd
  • gemarkeerd als hoofdbestanddeel (chicken, beef, porc, fish, vegie)
  • slagroomsoesjes met chocoladeganache

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creƫren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.