bedrijfslunch Van Wellen BRABO20

BRABO 20 flandriaboot
Antwerpen - dokken
05-02-2015
16
Bedrijfsfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • Inbegrepen bij uw menukeuze: welkomsthapjes bij het aperitief
  • ontvangsthapje geserveerd: 
  • brood en boter bij de gerechten
  • snoepschotel na het menu
  • geserveerde gerechten (per gang voor alle genodigden dezelfde keuze): terrine van ganzenlever en eend a l'orange, gepickelde beukenzwam en brioche
  • gebakken skreifilet, brandadepuree, gestoofde gerwtjes, gebakken chorizo en mousseline van langoustines
  • parfait glacée van witte chocolade, gebakken banaan en chocoladespongecake

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.