bedrijfslunch BTS travel

gelegenheidsadres
kapellen
26-04-2013
12
Bedrijfsfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • Inbegrepen bij uw menukeuze: welkomsthapjes bij het aperitief
  • ontvangsthapje geserveerd: brood en boter bij de gerechten
  • snoepschotel na het menu
  • geserveerde gerechten (per gang voor alle genodigden dezelfde keuze): tagliata van runds gemarineerd met rozemarijn, vorkgeplette knoflookaardappel, rucola, groene asperges en sesamdressing
  • gebakken kabeljauwfilet, salsa van asperges, dragon en rabarber - citroenrelish
  • gegrilde pressa Iberico, sjalottenjus, waterkerspuree, gebakken aardappels en lentegroentjes
  • pannacotta van amandel met aardbei, zwarte peper en munt

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creƫren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.