bedrijfslunch

kantoren Van Wellen Project Management
Antwerpen
19-11-2015
12
Bedrijfsfeest
Feest aan tafel
Wat stond er op het menu?: 
  • welkomsthapje: hartige cake met spek en olijven
  • aperitiefhapje: gepekelde zalm met rammenas en crème van mierikswortel
  • menu aan tafel: salade van herfstgroenten met gebakken sint jakobsvruchten en sausje van limoen
  • gestoomde tarbotfilet met Jamaicaanse peper, spinazie, tofu van champignons, inktvislinguini en sausje van langoustines
  • tarte tatin met kaneel en a la minute gedraaid vanille-ijs
  • koffie: Nespresso en verse muntthee
  • bokkenpootjes

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.