the art of progress

Art Center Hugo Voeten
in opdracht van Monard D'Hulst
uitgevoerd te Herentals
19-11-2015
450
Bedrijfsfeest
Walking dinners
Wat stond er op het menu?: 

 

PRESS PREVIEW 30pax

mini tapabroodjes (4pp), (ciabatta, volkoren, tramazone, soft sandwich, …) eigentijds en hedendaags belegd: houmous, gebakken bloemkool en kappers · baba ganouche, mozzarella en gegrilde paprika · erwtensalsa, munt en chorizo · rode pesto, Spaanse ham en manchego · smos belegen kaas · grillham, crème de brie en herbettes · gerookte zalm, tartaar, komkommer en tuinkers · …

WALKING DINER avond 450pax

her en der plaatsen we zelf te smeren crostinni met

  • tapenade, gemarineerde olijven
  • rilette van varkensvlees, uienkonfijt

onze kelners lopen voortdurend rond met een verzorgde variatie van fingerfood hapjes, wij voorzien 3 hapjes per persoon

  • tomaat, gekonfijte tomaat, buffelmozzarella, basilicumpesto
  • gemarineerde zalm met soja en yuzu
  • geitenkaas, Italiaanse ham en meloen
  • witloof, gerookte zalm en ricotta
  • scampi met druifjes en sesam
  • brochetje van kip met pinda
  • golden rocks van ganzenlever met granny smith

belevenis tapasbar, live opgesteld tussen de genodigden (oppervlakte noodzaak 6m*8m =48m²)

wij bieden diverse Spaanse charcuteriesoorten zoals ibericoham, ibericochorizo, salchicon, … gemarineerde ansjovis en mosseltjes, chilipepertjes, gezouten amandelen, crostini’s, … aan. Deze worden live versneden met onze flywheel snijmachine en uit de hamklem en gepresenteerd op tapasbordjes van 9cm,

oestergirls die tussen de genodigden LIVE de lekkerste oestertjes opensteken

belevenis sushibar, live tussen de genodigden werken we maki, ukimaki, futomaki, nigiri divers met zalm, zeebaars, yellow fin, makreel, krab, Japanse omelet, komkommer, bosuitjes, avocado, koriander... garnituren: soja, wasabi en gemarineerde gember

vervolgens bedienen wij per persoon 4 warme luxe gerechtjes uit volgend assortiment

  • panna cotta van bloemkool, forelkaviaar en Parmezaankrokant
  • vitello tonato
  • tartaar van gerookte makreel met bergamotgelei
  • soep en tartaar van volle grond asperges met grijze garnaaltjes
  • tofu van champignons met groene kruiden espuma en gemarineerde champignons
  • kroketje van Postelse abdijkaas
  • croque monsieur van geitenkaas, elixir d’Anvers en chips van ananas
  • mille feuille met kalfsblanquette, truffel en kalfszwezerik

als afsluiter laten we jullie genodigden nog genieten van twee zoetertjes per persoon aangeboden uit volgend assortiment

  • tiramisu “classico”
  • sjokola, mango en spongcake van pistache
  • rijstpap met saké en passievrucht

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.