Feestzaal Paterspand

Plaats: 
TURNHOUT
Troeven: 

Een huwelijk, een jubileum, of om het even welk feest; de kerk, de patio, de tuin of één van de zalen zijn gedroomde locaties. Sereen, stijlvol of uitbundig, het Paterspand heeft een breed potentieel en draagt kwaliteit, flexibiliteit en een zeer persoonlijke service hoog in het vaandel. Vandaag biedt de voormalige verblijfplaats van de bruine paters dan ook alle faciliteiten die een succes garanderen voor jouw evenement en feest.
Je kiest uit een waaier van mogelijkheden: warm of koud buffet, walking dinner, gastronomisch diner, een eenvoudige receptie, etc.

Maximaal aantal personen: 
Tot 1000
Ideaal voor: 
bedrijfsfeesten
huwelijken
recepties en avondfeesten
communie-, verjaardagsfeesten of een babyborrel
koffietafel
jubileumfeest
Adres: 
Paterstraat 100 - 2100 Turnhout

Alle locaties

Bent u op zoek naar een leuk concept voor uw feest?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en chef-kok Jan Tobben brengt u op de hoogte van onze gastronomische cateringopdrachten en feestformules!

Just Cooking voor uw feest?

Dankzij onze perfect georganiseerde, gastvrije en eigentijdse catering op uitzonderlijk gastronomisch niveau, creëren we positieve herinneringen en belevingen. Op deze manier verstevigen we duurzaam warme relaties; zowel zakelijke, vriendschappelijke als familiale.

maak een afspraak 

Gewoonweg genieten van uw feest?
x
Uiteraard feest u graag! Heeft u al een idee hoe, wat, waar en wanneer? Prima! Heeft u nog geen idee? Ook prima! Maak uw afspraak. We delen graag onze inspiratie.