Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Lentefeest of communiefeest met klasse

Wil jij je kind een unieke en memorabele dag bezorgen met het lentefeest of communiefeest van zijn/haar dromen? Dat kan! En op zo’n dag wil je natuurlijk niet alleen je kind in de schijnwerpers plaatsen, maar ook de genodigden op het feest verrassen. Dat doe je met de topcatering van Just Cooking die op zo’n bijzondere dag niet kan ontbreken. Wist je trouwens dat kinderen bij ons genieten van aangepaste gerechten op kindermaat?

Hoe maak je een communiefeest of lentefeest uniek?

Topbeleving op jouw communiefeest of lentefeest

Hoe maak je een communiefeest of lentefeest uniek? Door in te zetten op de totaalbeleving. Denk daarbij aan topgastronomie, een uitmuntende persoonlijke service en een stevige dosis show cooking. Een leuk samenspel van proeven en kijken eigenlijk, want het oog wil natuurlijk ook wat. Van fingerfood en luxehapjes tot volwaardige zevengangenschotels, zorg dat je gasten nog jaren praten over de heerlijke gerechten die jij serveerde. Zowel de volwassenen als de kinderen. Een communiefeest of lentefeest met karakter organiseren? Dat doe je met allround cateraar Just Cooking als je partner. Al onze recepten worden trouwens regelmatig vernieuwd wat telkens zorgt voor een update van onze feestmenu’s en cateringformules.

Just Cooking is de kers op de taart van jouw lentefeest of communiefeest

Wil jij muzikale begeleiding, een deejay of kinderanimatie op het lentefeest of communiefeest van jouw oogappel? Ook dat logistieke verhaal neemt Just Cooking graag voor zijn rekening. Onze allround cateringservice is namelijk meer dan alleen een traiteurdienst. Wij zetten steeds maximaal in op sfeerbeleving. Van de perfecte locatie uitkiezen tot een rijkelijk gevulde feesttafel, maar ook tot het huren van toiletwagens, Just Cooking denkt met je mee. Van A tot Z.

Just Cooking is de kers op de taart van jouw lentefeest of communiefeest.
Jouw communiefeest en lentefeest, picture perfect.

Jouw communiefeest en lentefeest, picture perfect

Om ervoor te zorgen dat het totaalplaatje op jouw communiefeest of lentefeest klopt, steken we de koppen samen. Van een authentieke luxebarbecue op een Oklahoma Joe tot de creatie van bijzondere smaaksensaties met een hippe Green Egg, een exclusieve sushibar of een indrukwekkend show cooking spektakel. Bij Just Cooking geven we alles om jouw kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Memorabele fotomomenten inclusief! Benieuwd naar onze feestbuffetten met lekkernijen op kindermaat? Chef-kok Jan Tobben hoort graag hoe hij jouw communiefeest of lentefeest kan ombuigen naar een smakelijke voltreffer van formaat.

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!