Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Foodsharing: lekker, hip en verrassend

Driewerf hoera, je evenement of feest krijgt vorm! De datum is vastgelegd, je hebt de perfecte locatie gevonden en je thema is gepind. Op naar de volgende uitdaging: het menu. Maar wat doe je als je niet weet wat je de gasten op je evenement of feest moet voorschotelen? Of nog erger, als je niet kan kiezen? Dan ga je toch gewoon voor foodsharing van Just Cooking?

Daarom is foodsharing zo populair

Gedaan met keuzestress! Foodsharing is het perfecte huwelijk tussen heerlijk knabbelen en gezellig keuvelen met je gasten. Grote kommen lekkers worden op tafel gezet bij je gasten, die vervolgens de kommen of hun bord doorgeven en wel aan de praat moeten. Er is dus geen nood meer aan slappe ijsbrekers, want natuurlijk gaat het meteen over alle lekkere hapjes op tafel. Wie wil, kan zelfs kelners inschakelen om drankjes te serveren. Foodsharing is dus ideaal voor wie geen buffet wil, maar wel snakt naar verschillende smaken op tafel. Geen wonder dat foodsharing helemaal in is!

Foodsharing is ideaal voor wie geen buffet wil, maar wel snakt naar verschillende smaken op tafel.
Foodsharing is hip, maar niet nieuw.

Sharing is caring

Foodsharing is hip, maar niet nieuw. In Italië bijvoorbeeld zitten families al eeuwenlang rond de tafel terwijl la mamma heerlijke gerechten opdient. En in Griekenland vormt de mezze, een uitgebreide hapjesmaaltijd, dan weer de achtergrond voor een gezellig samenzijn onder vrienden. De Italianen en Grieken weten al eeuwen wat wij nu pas lijken te beseffen: foodsharing verbindt mensen en maakt van een eenvoudige maaltijd een heuse belevenis. En als er nu één ding is dat een lekkere maaltijd nóg lekkerder maakt, dan is het wel dat je die maaltijd kan delen met vrienden.

De gastronomische foodsharing van Just Cooking

Dat foodsharing je gasten verbindt, is geen verrassing. Ze zitten tenslotte aan dezelfde tafel en delen een maaltijd met elkaar. Wat wél verrassend is, is de gastronomische foodsharing van Just Cooking. Wij selecteren namelijk de allerbeste ingrediënten en bereiden de verschillende gerechtjes met veel liefde en oog voor detail. Zo tillen we de foodsharing op jouw feest of evenement naar een hoger niveau. En het hoogste niveau? Dat bereik je door ook de organisatie van jouw feest aan ons over te laten. Dan kunnen we alles perfect op elkaar afstemmen, van de uitnodiging en de muziekkeuze tot de catering en de aankleding. Zorgeloos genieten? Dat doe je met Just Cooking!

Dat foodsharing je gasten verbindt, is geen verrassing.

Just Cooking plant jouw feest met foodsharing

Ben je helemaal gewonnen voor culinaire foodsharing? Of ben je nog op zoek naar een event planner die jouw feest naar een hoger niveau tilt? Dan helpen we je bij Just Cooking graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we jouw droom kunnen realiseren!

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!