Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Unieke en originele feestlocaties

Feit: feesten doe je het liefst in stijl. De locatie is dan ook een onmisbare factor in wat zal bijblijven bij je gasten. Just Cooking neemt daarom de zoektocht naar een unieke en passende feestlocatie voor jouw concept volledig uit je handen.

 

Heb je een voorkeur voor een bepaalde feestlocatie die zelf catering aanbiedt, maar wil je toch werken met Just Cooking? Geen probleem, ook dat lossen we graag voor je op!

 

Wij zijn benieuwd naar je wensen en spreken samen de mogelijkheden met je door.

In de bijzonder mooie feesthal van Golfclub Witbos kan je eender welk feest organiseren. Van familie-, trouw-, of communiefeest tot bedrijfsfeest. De feesthal wordt afgewerkt met een grote parking en een achterliggend plein waar je een huwelijksceremonie of receptie kan organiseren. Misschien wel de perfecte feestlocatie voor jouw droomfeest.

 

Domein Witbos – Noorderwijk

feestlocatie domein Witbos, Herentals Noorderwijk feesten in 't groen
Feestlocatie Stokers – Antwerpen

Stokers in Antwerpen is de ideale feestlocatie voor bedrijfsevenementen. Je hebt er de ruimte en de middelen om een uniek bedrijfsfeest te organiseren. Bezetting tot circa 175 personen. Ook voor originele vergaderingen is deze locatie uitermate geschikt. Tot zelfs 40 personen!

 

Stokers – Antwerpen

Een prachtige feestgelegenheid in een knap gerestaureerde hoeve. In de kleine ruimte met bar en open haard kunnen we 50 gasten ontvangen of een menu aan tafel serveren voor 18 gasten. In de grote zaal kunnen 120 gasten staan voor een walking dinner en een menu aan tafel serveren voor 80 gasten.

 

De Tooren  - Herenthout

feestlocatie feestschuur Herenthout Herentals authentiek en in het groen

Dit historische station in centrum Nijlen werd zeer smaakvol gerestaureerd naar een bruisende nieuwe hotspot.

Een schitterende locatie voor verschillende aangelegenheden. Of je nu een babyborrel, een communiefeest, een jubileum, een huwelijk, … te vieren hebt, speciaal voor jou kunnen we de ruimte zowel voor kleinere als voor grotere groepen inrichten.

 

Het Loket - Nijlen

In de tuin van tuinarchitect Wim Verrezen feest je volledig in het groen. Je geniet met van het aperitief naast de zwemvijver en in de tuinzaal trakteer je 80 personen op een walking dinner of 60 personen aan tafel.

 

Tuinzaal Wim verrezen - Westerlo

feestlocatie Wim Verrezen - westerlo
Feestlocatie de Renesse - Oostmalle

Kasteel De Renesse, gebouwd in Vlaamse neorenaissancestijl, maakt deel uit van Domein de Renesse in het centrum van Oostmalle. Het park is bij benadering 20 hectare groot. Je kan er feesten in diverse zalen zoals de Ridderzaal, Rode Zaal, Blauwe Zaal of het Salon. De ideale feestlocatie voor een familiefeest, lente- of communiefeest of een huwelijksfeest, maar ook voor een bedrijfsfeest, receptie of jubileum.

 

Kasteel De Renesse – Oostmalle

De Kapel van Merksplas biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft uw concept. Begin alvast te dromen van een thema. Er is ruimte om 600 gasten te ontvangen voor een dansfeest en tot 300 voor een zittend diner.

 

feestlocatie De Kapel van Merksplas Kolonie - Merksplas

grote zaal van 170m² met steunbalken kunnen 90 gasten plaatsnemen aan tafel, 120 gasten staan voor een walking dinner met buffet en 140 gasten terecht voor een party. De kleine zaal van 110m² biedt plaats aan 60 gasten om te tafelen, 90 gasten voor een walking dinner en 100 gasten voor een party.


Feestzaal Prinsenhof – Herenthout

De mogelijkheden zijn eindeloos. Geïnspireerd?

 

Maak een afspraak 

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!