Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Buffet catering met een elitair karakter

Net zoals de kleren de man maken, maakt het geserveerde eten het feest. Of niet soms? Gelukkig hoef jij je hierover geen zorgen te maken en kan jij voor elk feest Just Cooking inschakelen. Onze buffet catering staat namelijk niet alleen voor verfrissende smaakcombinaties, maar ook voor een authentieke sfeerbeleving. Om duimen en vingers bij af te likken dus!

Gastronomische buffet catering

Van een klassiek traditioneel koud of warm buffet tot een exclusief verfijnd degustatiebuffet, een Italiaans buffet of een verbluffend dessertenbuffet. Het eten op jouw feest moet tot in de puntjes verzorgd worden. En daar komt Just Cooking goed van pas. Onze culinaire concepten en buffetformules bekleden namelijk een brede waaier aan smaken, sferen en stijlen. Met de buffet catering van Just Cooking geniet iedereen van smaakvolle schotels die de perfectie beogen door een eigenzinnige presentatie en culinair handwerk.

 

Buffet catering die doet dromen naar verre reizen.

Buffet catering die doet dromen naar verre reizen

Komt het water jou al in de mond bij de gedachte aan een ballotine van Schotse zalm met radijs, oesters of Sint-Jacobsvruchten met een dressing van cabernet sauvignon, of gevulde kwartel met truffel en beukenzwam? Liever een terrine van ganzenlever met steranijs op jouw gedroomde buffet catering? Met onze Perigord-buffet catering brengen wij jou en je gasten in totale vervoering naar deze heerlijke streek in Frankrijk. Of waan je jezelf liever in Marokko of Mexico met onze terrines en zuiders geïnspireerde buffet catering? Het kan allemaal!

Laat je gasten kennismaken met vernieuwende smaaksensaties, zoals gepekelde zalmfilet met een dille-mosterd dip, geschroeide tonijnfilet, gegrilde flespompoen in mille feuille, of een cannelloni van rundscarpaccio.

Degustatiebuffet catering

Laat je gasten kennismaken met vernieuwende smaaksensaties, zoals gepekelde zalmfilet met een dille-mosterd dip, geschroeide tonijnfilet, gegrilde flespompoen in mille feuille, of een cannelloni van rundscarpaccio. Ze zullen er zeker nog jaren over praten. Onze chef-koks laten zich trouwens bij de realisatie van uitmuntende buffet catering inspireren door wereldse invloeden en streven steeds naar creatieve innovatie. De buffet catering van Just Cooking is dus wat jij nodig hebt om je feest tot in de puntjes af te werken. Heb je al zin in tataki van zalm met wakame of een pittige taboulehsalade?

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!