Feesten met Just Cooking
Het belangrijkste van een topfeest? Vertrouwen in onze passie.
Bespreek je feestwensen met ons!

Stijlvolle bedrijfsevents met Just Cooking

Tijd om je klanten nog een keer onder te dompelen in het DNA van je bedrijf? Organiseer dan een bedrijfsevent in samenwerking met Just Cooking. Nodig je klanten of zakenrelaties bijvoorbeeld eens ’s morgens uit in plaats van ’s avonds en zorg ervoor dat jouw genodigden wel een glimlach op hun gezicht krijgen wanneer jij hen uitnodigt. Jouw taak? Je zakenrelaties verstevigen. Wij doen de rest.

Exclusieve bedrijfsevents met walking dinners

Van een unieke limonade tot gastspreker, van het uitkiezen van een authentiek thema tot het regelen van een toiletwagen, Just Cooking neemt alles uit je handen. Jij kan dus volop genieten en hoeft je van de rest niets aan te trekken. Het hoogtepunt van je event? Dat is gastronomie ten top. Passend bij het concept van je feest en geheel conform het markt- en seizoensaanbod stellen wij je de lekkerste gerechten voor om staand te eten. We bouwen onze exclusieve walking dinners steeds gradueel op. Denk aan originele fingerfood hapjes bij aanvang of verfijnde luxegerechtjes tussendoor. Voor bedrijfsevents met karakter dus. Loopt het water jou al in de mond bij het horen van gebakken kalfszwezeriken met een Vichyssoise en chlorofyl, gegrilde tarbot met champignons van het seizoen en een miso mousseline of gelakte hoevekip met vergeten groentjes en kruidensalade? Mmm …

 

 

 

Geslaagde bedrijfsevents met royale belevenisbuffetten

Zijn jouw gasten iets ouder of is het eerder een zittend publiek? Dan kunnen je gasten zich tijdens jouw bedrijfsevents steeds à volonté bedienen aan onze royale belevenisbuffetten met een brede waaier aan culinaire hoogstandjes. Daarbij staat een ruime keuze en diversiteit aan stijlen en smaken centraal. Doe daar nog een portie sfeerbeleving bij en verwen de gasten op je bedrijfsevents met een rijkelijk tapasbuffet waar onze chef-kok de ham voor de gasten afsnijdt, een stand waar verse sushi ter plaatse wordt gerold of een wokstand waar jouw zakenrelaties à la minute een gerecht kunnen laten bereiden.

Geslaagde bedrijfsevents met royale belevenisbuffetten.
Wat dacht je bijvoorbeeld van overheerlijke streekgebonden gerechten of een wortelgazpacho met olijfjes, boontjes en gemarineerde haring? En bedrijfsevents afsluiten? Dat doe je natuurlijk met een rijkelijk dessertbuffet. Je klanten of zakenrelaties zullen niet met honger naar huis vertrekken.
Sensationele smaakbeleving op jouw bedrijfsevents.

Sensationele smaakbeleving op jouw bedrijfsevents

Unieke, vernieuwende en sensationele smaaksensaties ten top. Dat is waar Just Cooking voor staat. Dat, in combinatie met een uitmuntende persoonlijke service, wereldse gerechten die je meevoeren naar het gevoel van een verre reis en een ongeëvenaard streven naar de absolute perfectie. Elk bord dat uit de handen van onze chef-koks vertrekt, benadert het summum qua culinair en esthetisch genot. Just Cooking maakt van jouw bedrijfsevents dus gegarandeerd smakelijke voltreffers van formaat. Kortom: bedrijfsevents waar nog jaren over wordt gepraat!

Goesting om eens te babbelen over je feest?
Maak nu een afspraak!