Creatieve luxegerechtjes die je gasten verleiden

Elke walking dinner die chef-kok Jan Tobben en zijn team van professionele medewerkers uitwerkt, is maatwerk. We stellen je passend bij het concept van je feest en het seizoen de lekkerste gerechtjes voor om staand te eten. Het liefst bouwen we een walking dinner gradueel op: originele fingerfood bij aanvang om stapsgewijs over te stappen naar verfijnde luxegerechtjes. Of wat dacht je van belevenisbuffetten waar je gasten zich à volonté kunnen bedienen? Bij grote uitdagingen zijn we op ons best.

Dé rode draad doorheen een walking dinner is dat gasten niet gebonden zijn aan één plek en vrij rondlopen. Al netwerkend of gezellig keuvelend met familie en vrienden, krijgen ze van onze garçons voortdurend fingerfood en kleine gerechtjes aangeboden.

Meer dan voldoende
keuze en aanbod


Onze exclusieve walking dinners  vertrekken altijd vanuit een aantal hapjes of gerechtjes per persoon. De variatie in hapjes overtreft altijd dit aantal.

Zo krijgen je gasten bij het rondgaan van onze garçons meer dan voldoende keuze en selecteren ze naar eigen voorkeur de gerechtjes die hen aanspreken.

Wij maken van onze gerechtjes kleine juweeltjes die je gasten ongetwijfeld zullen verleiden.

A volonté
aan onze belevenisbuffetten


Aanvullend op of in plaats van onze garçons die met de gerechtjes rondkomen, bieden wij ook de mogelijkheid van belevenisbuffetten.

Wat dacht je van een uitgebreid tapasbuffet waar onze kok voor de gasten de ham met een groot mes afsnijdt? Of een sushistand waar de verse sushi voor de ogen van je gasten wordt gerold? Of een wokstand waar mensen à la minute hun eigen bereiding kunnen laten maken?

Wij hebben als traiteur nog tal van andere mogelijkheden in petto om je gasten à volonté zichzelf te laten bedienen.

Slechts ter inspiratie

Bekijk hieronder enkele voorbeeldformules van walking dinners die je een uitstekend beeld geven van onze culinaire mogelijkheden en prijzen. Elke offerte is maatwerk.

De vermelde prijzen zijn indicatief voor het eten, exclusief bediening, de keuze van drankenformule en de verdere feestopties die we als traiteur voor je regelen. Onze walking dinners zijn mogelijk vanaf 30 personen.



Trying food
125 personen

Her en der verspreiden we zelf te smeren crostinni’s, seizoendips en gemarineerde olijven. Onze kelners bedienen de genodigden met 4 fingerfoodhapjes uit het volgende aanbod:

  • aardappeltortilla met gekarameliseerde zoete chili en groene pepertjes
  • gemarineerde kippenspiesjes
  • kalfsballetjes met grillpaprika en olijf
  • tomaat mozzarella en basilicum
  • kroketje van Postelse abdijkaas in panko
  • hartige cake met spek en uitjes – dip van tomaat

Vervolgens bieden we vanop een buffet uw genodigden de keuze uit volgende gerechten gepresenteerd op walking dinner bordjes en in lounge glaasjes:

  • salade van tonijn, borlitoboontjes, bergamot en crumble van kappers
  • ceviche van zeebaars met babymais
  • salade van kingkrab, pompelmoes, komkommer en avocado
  • onze oesterdame opent tussen de genodigden de lekkerste oestertjes
  • watermeloen, geitenkaas en ijzerkruid
  • tomaatje gevuld met getoastde quinoa, beukenzwam en krokante selder
  • carpaccio van gerookte eendenborst en ganzenlever – granny smith en truffelolie
  • gemarineerde little gem salade met hoevekip, golden croutons, coppa di parma en ceaserdip
  • buffetbrood, olijfolie, balsamico, kruidige oliën en boters
  • ijskoude komkomkommergazpacho

Aansluitend openen we ons belevenisbuffet waar we volgende gerechten aanbieden:

  • canneloni ricotta en spinazie
  • tongscharfilet, jonge prei en oestersausje
  • jong haantje, erwtjes, champignons en dragonsaus
  • groentjes, de lekkerste van het seizoen
  • gegrilde aardappelen

Vervolgens bieden we vanop het buffet uw genodigden de keuze uit volgende desserten:

  • huisbereide taarten
  • peer en frangipanne
  • broodpudding chocolade en vanille
  • applecrumble
  • clafoutis van abrikozen
  • platte kaas en speculaas
  • framboos en rabarber

 

Deze belevingsmenu “trying food” bieden wij aan voor 125 personen
vanaf € 62,00 per persoon incl. BTW.
Te bespreken: feestaankleding en drankenforfait



Flying food
200 personen

Her en der verspreiden we snijplankjes, laguiole messen om zelf salami en manchego te snijden. Onze kelners bedienen de genodigden met 4 fingerfoodhapjes uit het volgende aanbod:

  • pan con tomate met salsa van tomaat en basilicum
  • gemarineerde zalm, soja, yuzu en limoen-korianderdip
  • ijskoud erwtensoepje met munt
  • kippenspiesje hoisin
  • varkensballetjes, kervel en spek
  • kroketje van ossenstaart met paprikadip
  • krokante blini met spinazie en Sint-Jakobsvrucht

Vervolgens bieden onze kelners de genodigden telkens de keuze uit volgende gerechten:

  • trendy glaasjes met kokkelvruchtjes op Aziatische wijze
    (OF)
  • groene kruiden tabouleh met pistache en limoen, gebakken filet van rouget
    -
  • gemarineerde zalmfilet “gravad lax” met radijstexturen
    (OF)
  • tartaar van zeebaars “ceviche-style” met babymais
    -
  • gebakken kabeljauwfilet met zilte groentjes, cappuccino van oestertje
    (OF)
  • gebakken ganzenlever met gekaramelliseerd witloof, dressing van oude balsamico en extra vierge olijfolie “Neus”
    -
  • gekonfijte eend met sinaasappel, sluimererwtjes en dauphine aardappel
    (OF)
    perfect gebraden lamskoteletjes, knolgroentengratin en graanmosterdjus

Na bediening van deze 4 wandelgerechtjes voorzien we een variatie van 2 zoetertjes per persoon aangeboden uit volgend assortiment:

  • tiramisu “classico”
  • sjokola, mango en spongcake van pistache
  • rijstpap met saké en passievrucht
  • panna cotta van plattekaas met crumble van appel en speculaas
  • tarte tatin met vanille-custard
  • gerolde crepe dentelle met sinaasappelmousse en chocoladekaramel
  • assortiment van makarons

 

Deze belevingsmenu “flying food” bieden wij aan voor 200 personen vanaf € 45,00 per persoon incl. BTW.
Te bespreken: feestaankleding en drankenforfait.