RoofTop Dinner: Cooking. Art. Experience.

Koken & Kunst. Beide staan voor beleving, voor een visie, voor smaak. En wat als we nu beide combineren? Beide laten samenvloeien tot een homogeen, luxueus en exclusief businessevent?

Welkom op RoofTop Dinner 2017

8 verdiepingen hoog, een adembenemend panoramisch uitzicht en culinaire hoogstandjes.
Ik nodig u graag uit voor het éénmalige conceptevent RoofTop Dinner op het dak van ART CENTER Hugo Voeten in Herentals.

 

Just Cooking is met dit businessevent niet aan zijn proefstuk toe. Vorig jaar organiseerde de Herentalse sterrentraiteur Floating Dinner: een delicieus viergangenmenu op een varend ponton op het Albertkanaal.

Herbeleef Floating Dinner, bekijk hier het fotoalbum.

PROGRAMMA ROOFTOP DINNER

18u00:
verwelkoming met kunstzinninge cocktail en tapas
rondleiding doorheen de kunstgallerij

19u30:
meer-gangen degustatiemenu met aangepaste wijnen
live muziek

 

Jan Tobben: “Met Just Cooking streven we continu naar een bijzonder hoog culinair niveau. Wat we doen, is eveneens een vorm van kunst. Daarom was de link met Art Center Hugo Voeten er meteen.”
Just Cooking wil u onvergetelijke herinneringen vol met culinaire verrassingen bezorgen. Eenmaal per jaar trekt chef-kok Jan Tobben alle registers open en serveert hij voor u en voor uw (zaken)relaties een exclusieve topavond.

 

RoofTop Dinner is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit. Registreer alvast uw aanwezigheid en verzeker u van één van de geselecteerde topplaatsen want het aantal plaatsen is beperkt. 

Wat?

RoofTop Dinner

Wanneer?

Zaterdag 9 september 2017

Waar?

Art Center Hugo Voeten - Herentals

Tariefplan?

€ 160,00 / TOP-ticket