Mag het wat meer zijn?

Onze luxebarbecues geven het concept bakken en braden in openlucht een compleet andere dimensie. De luxebarbecues van chef-kok Jan Tobben en zijn team overstijgen de eenvoudige barbecueworsten en satés. Met in zijn geheel gebraden en ter plaatse versneden zeebaars, lamsbout of côte a l’os maken je gasten kennis met een nieuwe culinaire discipline. Of wat dacht je van een vers kreeftje of black tiger gamba’s, perfect gegaard en afgekruid op de grill? Naast onze klassieke kraakverse saladbar bieden we nog extra originele mogelijkheden met bijvoorbeeld een Marokkaanse wortelsalade. Zelfs bij meerdere tientallen tot zelfs honderden gasten behouden onze luxebarbecues hun verfijnd karakter.

Aanschuiven
én genieten


Zet je neer en relax, wij nemen de volledige luxebarbecue op ons. Terwijl je gasten genieten van een aperitiefje en fingerfood zetten wij een kraakverse saladbar klaar en brengen we de barbecue op temperatuur.

Wanneer het vlees de perfecte cuisson bereikt heeft en de visjes perfect gegaard zijn, schuiven je gasten aan voor een vers afgesneden stukje naar keuze. Bearnaisesaus? Geen probleem, onze kok klopt deze vers op het gasvuur. 

Ons compleet servicepakket voor luxebarbecues omvat eveneens de nodige werktafels, borden, bestekken,… afwasservice.

Wanneer nodig voorzien we zelfs een beschermtapijt voor je terras in natuursteen of een shelter wanneer regenwolken aan de horizon dreigen.  

Dit maakt het
helemaal af


Mag het voor jou nog specialer zijn dan onze gasbarbecue? Als je wilt, dan bakken we op een echt houtskoolvuur of halen we onze Green Egg boven voor een bijzondere smaak.

Moet het echt de max zijn? In dat geval halen we onze authentieke Oklahoma Joe barbecue van stal. Een indrukwekkend spektakel met een unieke smaak. 

Ruik je de barbecuekruiden al?

Bekijk hieronder enkele voorbeeldformules van uiteenlopende barbecueformules die je een mooi beeld geven van onze culinaire mogelijkheden en prijzen. Elke offerte is maatwerk.

De vermelde prijzen zijn indicatief voor het eten, exclusief bediening, de keuze van drankenformule en de verdere feestopties die we als traiteur voor je regelen. Onze luxebarbecues starten vanaf 25 personen.



Classic
50 personen

Gebakken op een levend houtskoolvuur:

  • kalkoenbrochette met curry
  • rundsentrecote zoals in de Provence, live versneden
  • lamsbrochette gemarineerd met knoflook, munt en wilde tijm
  • scampibrochette met kruidige Marokkaanse chermoula marinade
  • een uitgebreid assortiment salades, sausen en buffetbrood

 

Wij bieden de barbecueformule CLASSIC aan voor 50 personen
vanaf € 30,00 per persoon incl. BTW.
Je ruimt zelf de borden af. 
Te bespreken: feestaankleding.



Plump and Juicy
125 personen

Gebraden op onze chuckwagon:

  • halve babykreeftjes met “beurre herbettes”
  • zeebaars op zijn ganse gegrild op cederhout en gefileerd terwijl u kijkt
  • tzatziki dip
  • lamsbout gebraden en versneden terwijl u kijkt
  • graanmosterd
  • cote à l’os gepiquerd met gefruite knoflook, versneden terwijl u kijkt
  • pepersaus, a la minute geklopte bearnaisesalade van gemarineerde tomaat, komkommer en ui – gemenbgde groene salade, mexicaanse aardappelsalade met mais, rode bonen, yoghurt en espelette - salade van groene groentjes met spekjes – Marrokkaanse wortelsalade met komijn en koriander – groense asperges en Parmezaan – gegrilde courgette en venkel met verveine – pittige tabouleh met groene kruiden, limoen en pistache – rode biet salade en mierikswortel – sausjes, dips en dressings – buffetbrood en boter

 

Wij bieden de barbecueformule PLUMP AND JUICY aan voor 125 personen
vanaf € 47,00 per persoon incl. BTW.
Onze afruimkelners ruimen af.
Te bespreken: feestaankleding.