Van een klassiek buffet tot exclusief verfijnd

Van een klassiek traditioneel buffet tot een exclusief verfijnd degustatiebuffet, chef-kok Jan Tobben werkt voor elk feest of groot event een buffet uit dat perfect past bij de gelegenheid. Uiteraard mag een overheerlijk dessertenbuffet niet ontbreken. We vertrekken ter inspiratie telkens van onze zelfontwikkelde buffetformules en culinaire concepten die we op maat van jouw feest verder invullen.

Een klassiek buffet 
zonder clichés


Wil je een klassiek buffet zonder te vervallen in clichés en ouderwetse presentatie? Ook deze uitdaging gaat chef-kok Jan Tobben maar al te graag aan. Deze verfijnde aanpak geldt zowel voor onze klassieke als Italiaanse buffetten.

Hoogstaand 
en verfijnd


Wil je je gasten een culinair hoogstaand buffet voorschotelen waarover ze nog lang zullen spreken? Chef-Kok Jan Tobben en zijn team gaan voor topniveau.

Met onze buffet Perigord nemen we je gasten mee op reis naar deze heerlijke streek in Frankrijk. Klaargemaakte oesters, heerlijk gevulde kwartels of ganzenleverterrine met uiencompote,…

Ons degustatiebuffet laat je gasten kennismaken met nieuwe smaken. Wat dacht je van tataki van zalm met wakame en komkommer? Of van pittige taboulehsalade met gemarineerde kipfilet?

Zie je het al voor je?

Bekijk hieronder enkele voorbeeldformules van uiteenlopende koude en/of warme buffetten die je een mooi beeld geven van onze culinaire mogelijkheden en prijzen. Elke offerte is maatwerk.

De vermelde prijzen zijn indicatief voor het eten, exclusief bediening, de keuze van drankenformule en de verdere feestopties die we als traiteur voor je regelen. Onze buffetmogelijkheden starten vanaf 30 personen.



Buffet Perigord
100 personen
  • ballotine van Schotse zalm met groene kruiden, radijs en zure room
  • oesters, zeeslakken, grijze garnalen en alikruiken op ijs, sjalottendressing met cabernet sauvignon
  • watermeloen geitenkaas, ijzerkruid
  • gevulde aardappel, zure room en kreeftenstukjes
  • gevulde kwarteltjes met truffel – salade van erwtjes, little gem salade, lardons, beukenzwam en rode sjalot
  • terrine van ganzenlever – brioche – peertjes en steranijs
  • enkele individuele bijpassende salades volgens marktaanbod en Italiaanse aardappelsalade met tomaat, rucola en pijpajuin
  • ovenvers buffetbrood, olijfolie, balsamico en boter

 

Wij bieden het buffet PERIGORD met bediening aan voor 100 personen
vanaf € 70,00 per persoon incl. BTW.
Te bespreken: feestaankleding.



Buffet Degustation
100 personen
  • gepekelde gravadlax zalmfilet met een dille-mosterd dip en radijs
  • gepelde tomaat gevuld met fidua-pastasalade en geschroeide tonijnfilet
  • flespompoen gegrild en in mille feuille met beenham en gribiche
  • toasted groene asperges en grijze garnaaltjes
  • canneloni van rundcarpaccio, Parmezaan en basilicumpesto
  • enkele individuele bijpassende salades volgens marktaanbod en aardappelsalade vierge
  • ovenvers buffetbrood, olijfolie, balsamico en boter

 

Wij bieden het buffet DEGUSTATION met bediening aan voor 100 personen
vanaf € 48,00 per persoon incl. BTW. 
Te bespreken: feestaankleding.